Nyheter

Vi kör till Galleri Lars Palm, Sandviken

Lördag den 5 oktober parkerar vi utanför Galleri Lars Palm, där bjuder vi in till en teckningsworkshop, vi visar också ljudverk och vyer från Konsthall323. Läs mer om utställningen här.

Ny text

Vi har skrivit en text för Omkonst.se, som del av essäserien När blir man konstnär

Under hösten 2019 och in i januari 2020 kommer nättidskriften Omkonst att publicera en eller två essäer i veckan. Serien utmynnar så småningom i en tryckt bok i samarbete med förlaget Arvinius + Orfeus. Stiftelsen Hilding Linnqvists Konst

Inbjudan: Grupputställning

I augusti 2018  öppnade Konsthall323s första grupputställning

Peace, Love and Frustration: Grounds for Exchange
I samband med utbytet mellan Duplex, Vancouver och Slakthusateljéerna Stockholm visade konstnärerna Gabi Dao, Kara Hansen, Scott Kemp, Jordan Milner, Tom Richardson och Jonathan Middleton från Duplex verk i Konsthall323.

I Konsthallen skapades nya möten mellan skulptur och ratt, bilstereon ljöd av ljudverk och i bakluckan pumpades en mjölkfontän. Det var vår första grupputställning, och lokalen visade sig oväntat bra för att visa en mängd verk. Nu längtar vi tillbaka och vi vill därför göra fler grupputställningar.
Känner du att du är del av en grupp? Eller vill du bilda en grupp och göra en utställning hos oss Konsthall323? Hör gärna av er till oss – vi vill visa fler grupper! Vi har möjlighet att visa video, ljud, skulptur, måleri, performance och installationer – hör av er så ordnar vi en bilburen grupputställning på den plats och det sätt som lämpar sig bäst för just era verk!

Följ oss gärna på Instagram Facebook