Söndagskväll i november – två utställningar på Coop Västbergas parkering

Under hösten 2018 har vi haft stängt för renovering; vi öppnade igen för allmänheten i nymålade lokaler. Vi parkerade på Coop Västbergas parkering två söndagskvällar i november och presenterade två nya utställningar,   solopresentationer med Anna Sörenson och Ami Kohara.

 

Anna Sörenson – Solnedgång över Västberga parkering – en måleri-installation
Söndagen den 11 november kl 16-18

Anna arbetar med måleri i liten och stor skala och ofta i direkt respons till den omgivande miljön. Hennes projekt The Neverending book har inspirerat oss att orka fortsätta med vårt arbete i Konsthall 323. Vi är stolta att presentera ett helt nytt verk av Anna Sörenson, en platsspecifik installation som visas endast en kväll i november. Bekämpa novembers gråhet med ett besök i färg på parkeringen utanför Coop Västberga.

 

Ami Kohara-  PALL – en videoinstallation

Söndagen den 18 november kl 16-18

Ami Kohara arbetar med många olika tekniker så som ljud, video, skulptur och performance på ett modigt och utforskande sätt. I höstas visade hon PALL på Vallentuna kulturhus, det var en av de finaste, mest tänkvärda och inspirerande videoinstallationer vi sett. Därför är vi mycket glada att få visa ett av hennes verk i Konsthall323. Ta er ut ut i den mörka novemberkvällen för att se ett fantastiskt videoverk på Coop Västberga parkering.