Nyheter

Konsthall323 presenterar stolt:

Oändligheten ligger på lur
En teckningsutställning av Jennifer Sameland. I konsthallen visas teckningar från serien The world is someone else’s oyster. Jennifer Samelands teckningar är storslagna och självklara, teckningar som för oss känns precis som en riktigt bra låt – Jennifer har helt enkelt tecknat fram något som rycker tag i oss. Konsthallens utsida är i guldig metallic och vägarna i konsthallen är i grått tyg som plockar upp färgen i teckningarna och får det att skimra. Ostron och lyx, teckning i pastell, pappkartongens olyx, material och värde. Utsida och insida. Guld och kartong.

När vi planerade för den här utställningen så pratade vi om en parkeringsplats någonstans. Det finns väldigt många parkeringsplatser när man ska börja välja. Jennifer valde den utanför Liljevalchs konsthall samtidigt som Market Art Fair pågår. Det tycker vi är modigt för vi undrar hur nära vi kan stå och hur konsten väljs och säljs. 

Vi passar på att inviga Konsthall323s showroom i bakluckan där vi visar fler verk av Sameland. Sätt gärna sprätt på alla era pengar och köp Jennifers teckningar, det hade vi gjort om vi haft pengar alltså men nu har vi en golf variant som vi kallar konsthall. 

 

Var: Parkeringen utanför Liljevalchs konsthall Falkenbergsgatan 4, 115 21 Stockholm
När: lördag 30 april kl 13-16

Om Jennifer Sameland:
F. 1987 Stockholm, bosatt i Malmö. Läst Kandidatprogrammet Konst på Konstfack. Under våren visar hon teckningar på Konstkompaniet och har utställningen Familjeporträtt på Kl. 9 i gångtunneln under Birger Jarlsgatan i anslutning till Östermalmstorgs tunnelbanestation, som går att se under hela april.
Instagram @jennifersamelandDen här helgen pågår Stockholm Art Week och vi är med.  

 

 

 

 

I juni 2022 så kommer vi medverka på Radio art zone i Esch, Luxemburg

 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook